Torrevieja får ny lystbåthavn

Publisert

Regionale myndigheter har gitt en konsesjon for drift av en ny lystbåthavn i Torrevieja for de neste 35 år. Med det kan publikum få tilgang på nye sentrumsnære båtplasser i saltbyen.

Det er et areale helt syd i havneanlegget i sentrum som nå skal utrustes med nye båtplasser på vann og areale for lagring av båter på land.

Arealet som skal i drift er på 44.332 m2, med halvparten på land og halvparten i selve havnen. Arealet må settes i stand og ny infrastruktur skal på plass. Men det finnes allerede en rampe for å ta båter på land her. Området ble opprinnelig bygget ut i 2007, den gang tiltekt for Torreviejas fiskeflåte.

Torrevieja har fra før av tre marinaer for lystbåter, Marina Salinas (724 båtplasser), Real Club Náutico (354) og Marina Internacional (800).

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter