Torrevieja får innlagt gass

Publisert

Det har lenge vært snakk om å få rørledninger med gass til Torrevieja. Ledningsnettet har siden 2006 ligget klar i utkanten av byen, men politisk styring eller mangel på sådan har stått i veien for utviklingen. Kommunen og Gas Natural har nå omsider blitt enige om en avtale. Det spanske gasselskapet investerer 7 millioner euro i et rørsystem på 45 kilometer som potensielt vil nå ut til 96.000 husstander.

I en periode fremover vil en del gater i byen bli berørt av arbeidet med å legge ned ledninger. I følge avisen Información er det foreløpig ikke blitt opplyst hvilke gater det gjelder. Arbeidet starter imidlertid i området San Roque i syd og går gjennom sentrum til Playa de Los Locos på andre siden. Installering av gass er beregnet å redusere kommunens energikostnader ved skoler, idrettsanlegg og andre offentlige bygg.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter