Torrevieja: Danish Design feirer 7 år

Publisert

Møbelforretningen Danish Design i Torrevieja inviterer til stor fødselsdagsfest lørdag den 8. november. Dagen feires blant annet med gode tilbud, musikk, og gratis mat og drikke. 

I fjor hadde møbelforretningen over 400 personer innom på jubileumsfeiringen forteller daglig leder ved Danish Design i Torrevieja, Michael Hansen. Dansken håper på like godt oppmøte i år.

-I anledning jubileet har vi i år leid inn et svensk jazzband som vil spille rolig musikk mellom 10:30 til 14:00 og skape en hyggelig ramme rundt feiringen. Som vanlig serverer vi kaffe og kringler til de besøkende, og i tillegg gir vi ut gratis pølser, øl og brus mellom klokken 12:00 og 14:00. 

Som i fjor vil det også være mange gode tilbud i butikken. Michael Hansen forteller at det blant annet vil gis 20 prosent rabatt på en rekke brukskunstgjenstander, samt en hel del rabatter på ulike utstillingsmøbler.

Bedriften, som har lokaler både i Albir og Torrevieja, går veldig bra økonomis, smiler en fornøyd Michael Hansen. 

-Danish Design hadde et rekordår i 2013, og de foreløpige tallene viser at vi ligger an til å slå fjorårets knallresultat, avslutter den daglige lederen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter