Torrevieja: Danish Design feirer 7 år

0
602
_dsc8115.jpg

Møbelforretningen Danish Design i Torrevieja inviterer til stor fødselsdagsfest lørdag den 8. november. Dagen feires blant annet med gode tilbud, musikk, og gratis mat og drikke. 

I fjor hadde møbelforretningen over 400 personer innom på jubileumsfeiringen forteller daglig leder ved Danish Design i Torrevieja, Michael Hansen. Dansken håper på like godt oppmøte i år.

-I anledning jubileet har vi i år leid inn et svensk jazzband som vil spille rolig musikk mellom 10:30 til 14:00 og skape en hyggelig ramme rundt feiringen. Som vanlig serverer vi kaffe og kringler til de besøkende, og i tillegg gir vi ut gratis pølser, øl og brus mellom klokken 12:00 og 14:00. 

Som i fjor vil det også være mange gode tilbud i butikken. Michael Hansen forteller at det blant annet vil gis 20 prosent rabatt på en rekke brukskunstgjenstander, samt en hel del rabatter på ulike utstillingsmøbler.

Bedriften, som har lokaler både i Albir og Torrevieja, går veldig bra økonomis, smiler en fornøyd Michael Hansen. 

-Danish Design hadde et rekordår i 2013, og de foreløpige tallene viser at vi ligger an til å slå fjorårets knallresultat, avslutter den daglige lederen.