Torrevieja blir «homo-vennlig»

Publisert

Saltbyen skal for første gang i år markere «gay-pride» dagen. Torrevieja inkluderer også byens tilbud for homofile i Valencia-regionens homse-guide. Byen ønsker å tiltrekke seg flere lesbiske, homofile, bi-seksuelle og transeksuelle (LGBT) i følge en pressemelding fra kommunen. 

Byråd for turisme, Fanny Serrano, sier man ser positivt på å slik kunne få flere bein å stå på med tanke på det tilbud man har for turister i byen. Byråden har henvendt seg til byens næringsdrivende. Serrano har bedt de som ønsker å bli inkludert i Torreviejas guide over «home-vennlige» om å melde seg. 

4. November holdes seg en LGBT messe ved IFA-senteret ved Alicante flyplass. Torrevieja vil stille ut der og promotere byens tilbud til denne gruppen der. 

Homofile som par bruker generelt mer penger pr døgn på ferie enn mange andre grupper.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter