Torrevieja: Anmelder “sivilpolitiet”

Publisert

Organisasjonene CSIF og SEP, som representerer Policia Local i Torrevieja har levert en anmeldelse av det frivillige "Protección Civil". Det hevdes ordningen, hvor frivillige utfører "lett politiarbeide", er i ferd med å utvikle seg til å bli en katastrofe for Torrevieja. Rådhuset har satt elleve frivillige uten relevant utdanning til å vokte på strendene. Det offentlige oppdraget deres er å være på utkikk etter strandselgere, slosskamper, ekshibisjonisme og andre "trusler" mot offentligheten.

Organisasjonene CSIF og SEP, som representerer Policia Local i Torrevieja har levert en anmeldelse av det frivillige "Protección Civil". Det hevdes ordningen, hvor frivillige utfører "lett politiarbeide", er i ferd med å utvikle seg til å bli en katastrofe for Torrevieja. Rådhuset har satt elleve frivillige uten relevant utdanning til å vokte på strendene. Det offentlige oppdraget deres er å være på utkikk etter strandselgere, slosskamper, ekshibisjonisme og andre "trusler" mot offentligheten. CSIF og SEP mener disse ufaglærte "politifolkene" ikke har den riktige bakgrunn eller utdannelse for å kunne utføre dette arbeidet som ellers ville blitt utført av Policia Local.

Alfaz del Pi

Også Alfaz del Pi kommune har innført en liknende ordning hvor frivillige ufaglærte uten politimyndighet utfører oppgaver som normalt ville blitt utført av ordinært politi. Ifølge informasjonssiden til rådhuset i byen er kravene at man er over 18 år og har noe ledig tid og har lyst til å hjelpe byens innbyggere.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: