To døde da de skulle ta “selfie” ved stranden

Publisert

To tyveåringer døde i det de klatret opp på gjerdet som går langs promenaden langs Orihuela Costa like syd for Torrevieja. Ned til stranden nedenfor var fallet rundt syv meter.

Det var en gruppe på tre menn fra England, i begynnelsen av tjueårene som bestemte seg for å ta et ekstra spesielt foto med å stå på gjerdet langs promenaden med middelhavet som bakgrunn. Vitner forteller det hele gikk skrekkelig galt da den ene av de to mistet balansen og da hans kompis som også sto på gjerdet, forsøkte å hjelpe falt begge to.

Ulykken skjedde torsdag kveld rundt klokken 19.30. Den ene av de to ble erklært død på stedet. Den andre ble tatt til sykehuset i Torrevieja hvor han døde neste morgen.

Den tredje av de tyveåringene trengte også hjelp da han var i sjokk etter å ha sett sine to venners dødelige fall, etter det som var et forsøk på å ta et bilde.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter