Tirsdagsmarkedet i Orihuela flytter 25. september

Publisert

25. september flyttes tirsdags-markedet i Orihuela til sin nye adresse i Marqués de Molins og Calle Luis Barcala. Rådhuset opplyste opprinnelig at markedet skulle flyttes hit i midten av juli og senere ble det sagt 19. september.

Markedet flyttes fra feria-området Los Huertos hvor det har gått av stabelen hver onsdag siste ni år. 172 registrerte selgere blir med på flyttelasset.

Flyttingen kommer etter at mange av de 140 bodene på markedet har klaget om lavere omsetning etter flyttingen man gjorde ni år tilbake. Man sier flyttingen nå handler om å «redde» markedet fra lavere omsetning ved å flytte det tilbake til «Los Andenes» altså i gatene Avenida Marqués de Molins og calle Luis Barcala.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter