Teateret i Torrevieja gjenåpnes i Juni

Publisert

Hvis alt går etter planen, kan det kommunale teateret i Torrevieja åpne dørene for publikum i juni. Da skal arbeidet med å godkjenne bygningen være gjennomført.

Teateret ble stengt i september, ettersom det ikke hadde den påkrevde lisensen for å være i drift. Det oppfylte heller ikke minstekravene for sikkerhet. Under det forrige styret ble mangel på lisens og sikkerhetsregler ignorert, men nå er det blitt tatt affære.

I følge nåværende kulturstyremedlem Alejandro Blanco kan teateret gjenåpnes når arkitekten har avsluttet det nødvendige arbeidet. Da skal teateret være trygt og lovlig for alle sine brukere. Skattebetalerne har måttet bidra med 200 000 euro for å få et trygt og lovlig teater.

Det kostet opprinnelig 9 millioner euro å bygge teateret, 3,4 millioner mer enn det som opprinnelig var budsjettert.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter