Tapasrute med mat og drikke for bare 3 Euro

Publisert

Denne helgen avslutter man første runde i høstens “ruta de tapas”. Man fortsetter med deilige tapas-retter til en billig penge Torsdag 17. november frem til og med søndag 20. november.

Totalt 18. restauranter og barer er med på konseptet hvor man tilbyr en liten matrett med et glass øl eller vin til bare tre euro.

De som er med denne gangen er:

1.- Bar ‘El rojo’; 2.- La Cantina Food & Drinks; 3.- Jax Torrevieja; 4.- ‘El callejón’; 5.- Brasas y Tapas; 6.- Café Bar ‘Joaquín Chapaprieta’; 7.- ‘Great Greek’; 8.- Tapería ‘El Teatro’; 9.- Arrocería Pepes; 10.- Burger ‘El Hombre del Mar’; 11.- ‘Bianco Sea Emotion’; 12.- Restaurante ‘Las Columnas’; 13.- Restaurante ‘Casa Luchy’; 14.- ‘HB Torrevieja’; 15.- Restaurante ‘Botánico’; 16.- Mat’s Burger; 17.- Aura Food & Drinks; y 18.- Restaurante Martini’s.

For andre gangen dette året inviteret man til tapas-runde i Torrevieja dette året. Tilbakemeldingene etter vårens arrangement var såpass gode at man igjen fortsetter.

Som vanlig kan de som er med å spise og drikke vinne premier. Man må bare putte navn og nummer oppi “kurven” som hver av restaurantene har satt opp for anledningen. Man blir da med i trekningen av gavekort på 50 Euro. Dess flere ganger man er med å spiser, jo flere “lodd” kan man få.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter