Tapasdagen i Torrevieja lørdag 30. september

Publisert

Den syvende utgaven av den internasjonale tapasdagen i Torrevieja, som arrangeres av bystyret i Torrevieja og Association of Hospitality Businesses of Torrevieja and Shire, vil i år ha deltagelse av 13 partnerbedrifter, og vil finne sted neste lørdag, 30. september, etter samme formel med en tapa og en drink til en rimelig pris av 3,5 euro.

Beboere og besøkende som deltar i arrangementet vil kunne nyte forskjellige typer mat, som middelhavsmat og tradisjonelle lokale retter. Mini cachopo fra området, svart ris, kastiliansk gryterett, kroketter med serranoskinke og ost, kjøtt arepa, er bare noen av tapasene som tilbys på de ulike samarbeidende restaurantene.

Følgende restauranter deltar i årets utgave:

-Bar La Zona

-Jax Torrevieja

-Brasas y Tapas

– HB Torrevieja Hostel / Restaurant

– Catalina II Restaurant

– Restaurant Las Columnas

– Casa Luchy

– La Cantina Mat og drikke

– Tapería El Teatro

– Arrocería Pepes

– Joaquín Chapaprieta

– La Mata “Felisa” Restaurant

-Restaurante Botánico.

Alle kunder på den internasjonale tapasdagen i Torrevieja vil få en minnegave i anledning denne siste utgaven av det gastronomiske arrangementet. De deltakende etablissementene vil tilby sine beste tapas til rimelige priser i løpet av de fastsatte åpningstidene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter