Tapas-rute i april

0
3007
Det finnes ingen eksakt angivelse av når og hvor tapasen oppstod. Dens opprinnelse er blitt anslått til slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900, men kan være eldre.
Den populære maten som i følge regjeringens offentliggjøring (Boletín Oficial del Estado) “normalt inntas stående” er i Spania normalt ikke regnet som middagsmat. Det finnes ingen eksakt angivelse av når og hvor tapasen oppstod. Dens opprinnelse er blitt anslått til slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900, men kan være eldre.

I Torrevieja blir det satt opp tapasrute to ganger i april måned. Arrangementet er ment å få folk ut av sofaen og inn i byens mange tapas-barer. For bare 10 Euro får man fire småretter og to glass vin eller øl.

Den første runden er fra 21. til 24. april. og den andre er fra 28. april til 1. mai. Som del av arrangementet vil alle som deltar kunne stemme frem sin favoritt-tapas og med det kåre byens beste tapas.

Det er forbundet for barer og restauranter i Torrevieja som står bak arrangementet. Man vil gjenta arrangementet mot slutten av året, 10. til 13. og 17. til 20. november.