Talentjakt på Costa Blanca

Publisert

Tone Martinsen som driver den ikke helt ukjente "Kvikk Baren" i Torrevieja er på jakt etter norske talenter på Costa Blanca. Det er TV2 som er i en tidlig fase for en ny TV-serie som har bedt Arendalitten om assistanse.

Tone Martinsen som driver den ikke helt ukjente "Kvikk Baren" i Torrevieja er på jakt etter norske talenter på Costa Blanca. Det er TV2 som er i en tidlig fase for en ny TV-serie som har bedt Arendalitten om assistanse.

– De tok kontakt med meg for vel tre uker siden. TV2 lurte på om jeg kjente noen talenter her. Det synes jeg jo var veldig interessant så jeg bestemte meg for å hjelpe til litt. Jeg har hengt opp litt plakater og tipset folk jeg kjenner til. Vi har jo en del som kan både synge og danse som er innom baren her, selv om det jo er mange flere typer talenter enn det som involverer musikk!

”Lille lørdag” tok norske TV-seere med storm med Kvikk-Baren utenfor rutebilstasjonen i Arendal som sentral del under innspillingen NRK stod bak. ”Ruglete pommes frites med blandings” ble Kvikk-Baren og Tones varemerke. Drøyt 15 år senere pakket hun kofferten og tok konseptet med seg til Torrevieja hvor hun nå driver på femte året.

– Er jo så mye serier som X-Factor, Idol og så videre i Norge. Det hadde jo vært kjempegøy om vi kunne fått være med på noe sånt for Norsk-TV her i Spania.

Krever talent å emigrere

Tone Kvikk-Baren i TorreviejaHun mener det ikke er noen mangel på norske talenter i Spania.

– Når dem kan greie å flytte ned hit og klare seg er man jo allerede kvalifisert. Det krever jo ett talent bare det, ler Tone.

– Nei ærlig talt, alle har vel ett talent?

TV2 er i en tidlig fase av produksjonen og har en svært åpen definisjon på hva de mener med talenter, foruten det musikalske, søker de alt fra tryllekunstnere til poeter. Og er du rå balltriksing vil de også høre fra deg ifølge plakaten om prosjektet.

Tone Martinsen oppfordrer også klubber eller foreninger med ett eller flere talenter å kontakte henne i Kvikk Baren eller å kontakte TV2 produsent direkte på kine.solberg@monstermail.no

Kvikk-Baren på TV igjen?
Selv om det ikke har vært noe tema ser sørlendingen gjerne for seg at Kvikk-Baren igjen blir kulisse for et TV-program.

– Det hadde jo vært kjempemorro, vi må få noe mer action her synes jeg, iallfall av den typen, avslutter arendalitten som gjerne formidler kontakt om noen vil tipse TV2 om sitt eller andres eventuelle talent.

 

Les også:

Tok med hjertebarnet til Spania

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter