Ta lyntoget fra Orihuela til Malaga

Publisert

Fra 1. juni vil Orihuelas høyhastighetstogstasjon være koblet til Costa del Sol og Andalucía. Nærmere bestemt med Sevilla, Cordoba og Malaga. De nye forbindelsene kommer i tillegg til de som allerede er på plass med byer som Segovia, Burgos og Valladolid.

Togstasjon midt i sentrum

“Dette er gode nyheter som bekrefter Orihuela som en av de viktigste turistdestinasjonene og forbedrer forbindelsene våre med resten av Spania”, forklarte byens ordfører Vegara. Han understreket at “de viktigste potensielle faktorene for høyhastighetsstasjonen vår er at den ligger midt i sentrum av byen og at busstasjonen ligger rett ved siden av, noe som gjør den enda mer attraktiv når man skal velge reisemål.

Koblet til Orihuela Costa

Vegara bekreftet også at det vil bli opprettet en skytteltrafikk mellom Orihuela og Orihuela Costa ved hjelp av en kombinert billett, slik at tog-reisende kan ta bussen videre til kysten til reduserte priser. Møtet tok også opp overlappingen av Renfe- og AVE-kapasiteten på ruter som berører Orihuela.

Ordføreren har vurdert møtet positivt og takket Renfe og AVE for at de fortsetter å ta hensyn til Orihuela by når det gjelder å utvide forbindelsene og tilbudet til de reisende.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter