Samler inn leker og julegodt til fattige i Torrevieja

Publisert

Sykehus Quirónsalud i Torrevieja lanseres veldedighetskampanje for julen 2018 fra 3 til 12 desember. Kampanjen vil bestå av å samle inn leker og julegodteri som vil gå til frivillige organisasjoner Alimentos Solidarios og Cáritas Torrevieja. Forbundet for eiendomsmeglere i Vega Baja (ASIVEGA) samarbeider med over femti foreninger for utenlandske beboere i området.

Kampanjen vil ha en tilstedeværelse i sosiale nettverk med hashtags #CuidamosLaNavidad og #Xmas4all med slagordet “Bli med på Solidarisk Kampanje for Sykehust Quirónsalud i Torrevieja”, og det blir samlet leker og jule godteri i informasjonsdelen som ligger i lobbyen på sykehuset.

Kampanjen avsluttes 12 desember kl 16:00 ved inngangen til Sykehus Quirónsalud i Torrevieja og vil inneholde forestillinger av britisk kore ICA, som avslutter denne kampanjen med julekonsert.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter