Samler inn leker og julegodt til fattige i Torrevieja

Publisert

Sykehus Quirónsalud i Torrevieja lanseres veldedighetskampanje for julen 2018 fra 3 til 12 desember. Kampanjen vil bestå av å samle inn leker og julegodteri som vil gå til frivillige organisasjoner Alimentos Solidarios og Cáritas Torrevieja. Forbundet for eiendomsmeglere i Vega Baja (ASIVEGA) samarbeider med over femti foreninger for utenlandske beboere i området.

Kampanjen vil ha en tilstedeværelse i sosiale nettverk med hashtags #CuidamosLaNavidad og #Xmas4all med slagordet «Bli med på Solidarisk Kampanje for Sykehust Quirónsalud i Torrevieja», og det blir samlet leker og jule godteri i informasjonsdelen som ligger i lobbyen på sykehuset.

Kampanjen avsluttes 12 desember kl 16:00 ved inngangen til Sykehus Quirónsalud i Torrevieja og vil inneholde forestillinger av britisk kore ICA, som avslutter denne kampanjen med julekonsert.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter