Sykehuset Quirónsalud Torrevieja får egen lounge for de med Health Premium-kortet

Publisert

Sykehuset Quirónsalud Torrevieja har utvidet plassen i sin Premium Lounge for å kunne tilby mer personlig og eksklusiv behandling til internasjonale pasienter med Health Premium Card.

Den nye Premium Terrace er et stort, lyst og innglasset rom med alle bekvemmeligheter som trengs for at pasientene skal kunne nyte et fredelig miljø mens de oppholder seg på sykehuset. Det nye rommet, som har klimaanlegg for å holde temperaturen oppe både sommer og vinter, har et område for kaffe, drikke og sunne snacks, samt et hvileområde for avslapning og hvile i ventetiden. Her finnes også et coworking-område med wifi, stikkontakter og møbler som er designet for komfortabelt arbeid og bruk av elektroniske enheter.

Fordeler med Health Premium-kortet

Brukere av Health Premium-kortet får en personlig helserådgiver, prioritert tilgang til legetimer, en plan som er tilpasset for å oppnå personlige helsemål, inkludert en undersøkelse for å finne ut hvordan pasienten har det i utgangspunktet, samt en eksklusiv Premium Lounge inne på sykehuset der de kan utføre alle formaliteter knyttet til helsen sin.

I tillegg tilbyr sykehuset Quirónsalud Torrevieja et team av gratis tolker og oversettere i engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, flamsk, norsk, svensk, russisk og andre språk, som er opplært i medisinsk terminologi og kulturelle tilnærminger til internasjonale pasienter.

Fordeler for Health Premium Card-brukere inkluderer:

- En førstegangssjekk.
- Prioritert tilgang til timeavtaler.
- Tre elektive konsultasjoner med spesialister.
- Seks ambulansetransporter.
- Fjorten hjemmesykepleiebehandlinger.
- Gratis tannrengjøring.
- Tester for påvisning av de viktigste sykdommene.
- 10 % rabatt på private behandlinger.

Quirónsalud Torrevieja, internasjonalt referansesykehus på Costa Blanca

Hospital Quirónsalud Torrevieja er et internasjonalt referansesykehus med et team av høyt kvalifiserte fagfolk og banebrytende teknologi. Det tilbyr en rekke medisinske spesialiteter, noe som gjør det til et tverrfaglig prestisjesenter innen onkologi og andre medisinske og kirurgiske spesialiteter. Det er det private sykehuset med den mest avanserte teknologien i Valencia-regionen. I løpet av de mer enn tjue årene sykehuset har eksistert, har mer enn 400 personer jobbet hver dag med å ta seg av pasientene. På grunn av beliggenheten i byen Torrevieja er sykehuset et referansepunkt for helseturisme og for utenlandske borgere som er på utkikk etter et nytt hjem på Costa Blanca.

Internasjonale innleggelser

Sykehuset har en egen avdeling for internasjonale innleggelser, hvis eneste oppgave er å behandle autorisasjoner med nasjonale og internasjonale selskaper. Alle godkjenningsprosedyrer utføres direkte og umiddelbart på daglig basis med nasjonale og internasjonale forsikringsselskaper. Pasienten selv trenger ikke å bekymre seg for disse formalitetene, de håndteres utelukkende av denne avdelingen.
Internasjonal døgnavdeling

Sykehuset har en avdeling for internasjonale pasienter som er opprettet for å sikre maksimal komfort, bekvemmelighet og velvære for internasjonale pasienter. Pasienten føler seg hjemme under hele oppholdet og merker ikke de kulturelle forskjellene som kan oppstå med deres særegenheter. Alle rommene er individuelle og romslige for å sikre pasientens og ledsagerens komfort. Helsepersonalet snakker flere språk flytende og tar seg av internasjonale pasienter så godt som mulig.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter