Sykehus i Torrevieja kåret til beste i regionen

Publisert

Sykehusgruppen Quirón salud er kåret til beste sykehus både i Alicante provinsen og i Valencia-regionen. Sykehuset i Torrevieja har også tidligere vunnet liknende kåringer.

Det er «Hospital Excellente Index» som har rangert sykehus i Spania og kåret Quirón til beste i flere kategorier. Sykehuset i Torrevieja vant i konkurranse med både private og offentlige sykehus. Indeksen analyserer sykehus og baserer resultatene på tilbakemeldinger de får fra tusener helsearbeidere på sykehus i Spania.

Kriteriene går plant annet på pasient-tilfredshet, tjenester tilgjengelig ved sykehuset, omsorgs-kvalitet, trivsel blant ansatte, innovasjon, personlig tilpasning av tjenestene og effektivitet ved sykehuset.

Quirón er den største grupperingen av private sykehus i Spania og tredje største i Europa. Man er tilstede i over 13 av Spania-provinser og har en sengekapasitet på over 6500 senger fordelt på over 100 sykehus.

Sykehuset ble i 2017 kåret til «best i verden» innen kategorien internasjonale sykehus. Da vant man “Best International Hospital” ved tildelingene av IMTJ Medisinsk Travel Awards 2017. En internasjonal pris for medisinsk turisme som anerkjenner arbeidet og innsatsen gjort av senteret for å tiltrekke seg utenlandske pasienter.

Samlet inn til trengende i Torrevieja

Sykehuset i Torrevieja samler hvert år inn penger til trengende i Torrevieja. Pengene fra årets innsamling ble gitt videre til stiftelsen «Alimentos Solidarios» som deler ut mat og husholdningsprodukter til vanskeligstilte. Og Caritas sin lokalavdeling i Torrevieja, en ideell organisasjon underlagt kirken, som jobber med fattige i lokalsamfunnet.

Sykehuset organiserer hvert år i begynnelsen av desember innsamling av leker og julekaker. I år fikk man også med seg de lokale eiendomsmeglerne organisert i ASIVEGA. Meglerne donerte 500 Euro til hver av de to organisasjonene som er med på prosjektet.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter