Svensker tatt med tre kilo kokain på Orihuela Costa

Publisert

De to svenske mennene på 20 og 38 år, bosatt i Orihuela på Costa Blanca, ventet på tre kilo kokain fra Colombia. Det de ikke visste, var at Guardia Civil overvåket forsendelsen.

Guardia Civil og skattemyndighetene Agencia Tributaria sto bak razziaen. Under en stikkprøvekontroll på flyplassen i Alicante-Elche kunne Guardia Civil avsløre smugling av narkotika.

Ved hjelp av røntgenbilder kunne grensepolitiet og tollerne oppdage at forsendelsen fra Colombia ikke stemte overens med det som var deklarert.

Da forsendelsen ankom flyplassen i Alicante, åpnet de pakken, som viste seg å inneholde 2,946 kg kokain. Deretter lot de pakken gå videre til mottakerne, som senere ble arrestert.

Mottakerne endret leveringsadressen i siste øyeblikk, men Guardia Civil kunne likevel være til stede og arrestere de to mennene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter