Svensk kundesenter i Torrevieja legges ned

Publisert

Fremtiden til rundt 130 ansatte ved Webhelps kontor i Torrevieja er høyst uviss etter at selskapet kunngjorde nedleggelsen av kontoret 15. juli. De ansatte har fått tilbud om å fortsette å jobbe eksternt eller på Webhelps kontor i Benalmádena.

Webhelp tilbyr telefontjenester for både markedsføring og kundeservice med utelukkende skandinaviske ansatte i Torrevieja. Kontoret, som ligger i industriområdet Casa Grande og åpnet så sent som i januar 2020, har til enhver tid hatt opptil 170 ansatte, men bemanningen har gradvis blitt redusert, og nå skal kontoret stenges helt.

Flytte til Costa del Sol

I tillegg til Benalmádena har Webhelp også kontorer i Kalmar og Barcelona. De ansatte i Torrevieja får tilbud om å fortsette å jobbe hjemmefra eller å flytte til Costa del Sol for å jobbe på kontoret i Benalmádena.

Ifølge fagforeningen er disse alternativene umulige for mange av de ansatte. Flere av dem har barn, og mange skal nå ha søkt jobb i et annet lignende selskap i Torrevieja. Fagforeningen hevder i en pressemelding at ledelsen i Webhelp ikke engang har forhandlet om nedleggelsen av kontoret i henhold til grunnleggende regler og krever at de setter seg ned ved forhandlingsbordet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter