Strand-kontrollører i Torrevieja denne sommeren

Publisert

40 «kontrollører» skal påse at folk på strendene i Torrevieja holder minste-avstanden og at det ikke blir for mange på hver strand. Det er strendene i sentrum hvor dette skal foregå.

Disse 40 «kontrollører» skal bevege seg fra Paseo Vista Alegre ved havnen til Punta Margalla like nord for Playa del Cura. De vil gjøre dette de timene hver dag det er flest folk på stranden. Ordningen vil være i drift fra 15. juni til 15. september. I samme perioden vil kan organisere besøk på strendene i sentrum ved å tildele «parseller» til de besøkende på samme måten man gjorde forrige sommer.

Tiltaket er delvis ment å berolige eventuelle nervøse turister samtidig som Covid-tiltakene på stranden gir totalt 194 sårt trengte nye arbeidsplasser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter