Stiller ikke til gjenvalg

Publisert

Pedro Angel Hernandez Mateo, proklamerte overraskende på en pressekonferanse i midten av desember, at han ikke stiller til gjenvalg når den inneværende perioden som ordfører er over. Torreviejaordføreren, som nylig kunne feire 20-års jubileum som byens øverste politiske leder, mener at seks mandater er nok, og at det er på tide å overlate stillingen til yngre krefter.

Pedro Angel Hernandez Mateo, proklamerte overraskende på en pressekonferanse i midten av desember, at han ikke stiller til gjenvalg når den inneværende perioden som ordfører er over. Torreviejaordføreren, som nylig kunne feire 20-års jubileum som byens øverste politiske leder, mener at seks mandater er nok, og at det er på tide å overlate stillingen til yngre krefter. Han understreker imidlertid at han ikke planer om å forlate politikken etter lokalvalget om to og et halvt år.       

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter