Orihuela Costa: Stengte turistkontoret rett før sommeren

Publisert

Interne stridigheter i byrådet har gjort at turistkontoret i Orihuela Costa ble stengt i midten av juni. Byråden for turisme Sofía Álvarez er i konflikt med ordføreren Emilio Bascuñana, noe som skal ha ført til at penger ikke er blitt bevilget til å holde kontoret åpent. Turistkontoret er det enste langs kommunens kyst og ligger ved den kjente Flamenca-stranden.

Den eneste ansatte ved turistkontoret i Orihuela Costa ble rett før sommeren overflyttet til en stilling inne i byen i Orihuela. Beslutningen var i strid med turismebyård Sofía Álvarez ønsker. Byråden hadde bedt om at en ny person ble ansatt ved kontoret, før en eventuell overflytting ble gjennomført. Álvarez sier til avisen Información at stengingen gir inntrykk av at turister – flertallet av dem utenlandske – ikke prioriteres, noe hun mener er uheldig for Orihuelas omdømme. Kontoret stengte torsdag 14. juni, rett før starten på høysesongen for turisme.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter