Sprengte 14 leiligheter i Torrevieja – 50 åring pågrepet

Publisert

Politiet i Torrevieja søkte i over to døgn etter mannen som var mistenkt for å ha stått bak eksplosjonen som ødela 14 leiligheter og skadet ende flere i sentrum.

Politiet greide ikke å spore opp mannen, det var han selv som til slutt spaserte inn på et apotek i byen og ba dem ringe politiet. 50 åringen skal lenge slitt med mentale problemer og han er tidligere straffedømt.

Mannen skal tidligere ha truet naboene der han bodde «hele bygget skal fly». Naboene har levert flere anmeldelser mot mannen grunnet trusler og hans oppførsel, uten at politi eller rettsvesen grep inn.

Det var morgenen torsdag 19. november en enorm eksplosjon gikk av i bygget. I leiligheten falt politiet ni åpne gassflasker og flere bensinkanner. Til tross for enorme materiale skader omkom ingen i eksplosjonen som gikk av i krysset ved calle Apolo og Avenida Diego Ramírez Pastor.

Ordfører i Torrevieja har tatt til orde for at man endrer på lovene så «profiler som denne mannen» letter kan stoppes.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter