Sommernetter på Zenia Boulevard

Publisert

Kjøpesenteret Zenia Boulevard, utvider åpningstidene i forbindelse med sommeren. Fra og med mandag 12. juni holder kjøpesenteret åpent fra mandag til søndag fra kl. 10.00 til 22.00, og i juli og august utvides åpningstiden til kl. 23.00. Uteliv- og restaurantområdene holder åpent til kl. 01.30.

For å feire sommerens ankomst har Zenia Boulevard nettopp presentert sitt aktivitetsprogram for juni måned, der skytshelgenfester, musikk og fremme av bærekraftig transport står i sentrum.
I dag 9. juni og i morgen lørdag 10. juni forvandles kjøpesenteret til en verbena, med musikkshow, gastronomi og håndverksboder fra regionen. Fra kl. 15.00 kan de fremmøtte smake på en empanada fra Murcia, og fra kl. 17.00 kan de glede seg over tradisjon og kultur med en forestilling med kor og dansere. El Pantorrillas presenterer showet “Las coplas del molino” fra kl. 19.00, en intim konsert med spansk gitar og stemme som hyller de tradisjonelle lydene fra regionen, som murcianske malagueñas, peretas og pardicas.

Lørdag 17. juni, i anledning de utvidede åpningstidene, ønsker Zenia Boulevard sommeren velkommen med en fest for hele familien. De minste kan delta i et ansiktsmalerverksted, mens DJ Ariel sørger for musikk på kvelden. Fra kl. 19.00 kan de besøkende oppleve showet Tribute to ABBA, med versjoner av den svenske gruppens mest kjente sanger.

Sankt hans

Fiesta de San Juan kommer til Zenia fra fredag 23. til søndag 25. juni. I løpet av helgen kan barna som kommer til kjøpesenteret, delta i barneverksteder der de kan få utløp for sin kreativitet. Musikken vil være til stede hele helgen. Fredag 23. juni står DJ Ariel og kabaretduoen Fuego for underholdningen. Tina Turner hedres med en hyllest til hennes mest emblematiske sanger lørdag 24. juni. Søndag 25. juni er dagen spesielt dedikert til de minste, med barneshowet “Las Brujas Lola y Manola”.

Bærekraft

“Déjate llevar” og “Share my Car”: to Zenia Boulevard-initiativer til fordel for bærekraftig transport.

I løpet av sommermånedene lanserer Zenia Boulevard to initiativer som skal bidra til å redusere utslippene av klimagasser som skyldes overdreven bilbruk. De har nettopp lansert plattformen “Share my Car”, som har som mål å oppmuntre til bildeling blant Zenias ansatte, noe som bidrar til å redusere forurensning forårsaket av drivstoff og samtidig spare reisekostnader.

Bruk av bærekraftige transportmidler vil bli belønnet for alle som kommer til kjøpesenteret med sykkel eller buss. Besøkende som velger sykkelen som et miljøvennlig og sunt alternativ for å komme til Zenia, får en gratis sykkelklokke. De som reiser med buss, er med i trekningen av et kort til en verdi av 200 euro mot fremvisning av billetten ved kundeservicekontoret.

Direktør Cristina Ros sier: “Å satse på bærekraftig og kollektiv mobilitet er en viktig forpliktelse for å gjøre samfunnet vårt til et sted der alle kan bo. Gjennom de tiltakene vi utvikler innenfor rammen av Zenia Mood-filosofien, forplikter vi oss til å gjøre forretningsområdet vårt og området der det ligger til et sted som har en positiv innvirkning på de som bruker det hver dag. Initiativer som “Let yourself go” eller “Share My Car” er et grunnleggende verktøy for å fortsette å støtte denne filosofien om å ta vare på miljøet, som vi tror fullt og fast på.”

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter