Solident har åpner i Torrevieja

Publisert

Solident har vært en anerkjent og veletablert tannlegeklinikk i Benidorm i 10 år. På grunn av stor etterspørsel, blant annet fra norske kunder, har Solident valgt å etablere enda en tannklinikk. Denne gang i Torrevieja.

Solident har vært en anerkjent og veletablert tannlegeklinikk i Benidorm i 10 år. På grunn av stor etterspørsel, blant annet fra norske kunder, har Solident valgt å etablere enda en tannklinikk. Denne gang i Torrevieja.

De første fem årene drev Solident i gågata i Benidorm, men de siste årene har klinikken hatt tilholdssted i Alfonso Puchades 15 – rett overfor Clinica Benidorm. Hovedårsaken til flyttingen var mangel på parkeringsmuligheter utenfor de gamle lokalene.

Solident har svært mange norske pasienter og bakgrunnen for det, er at det i sin tid ble ansatt en norsk dame ved klinikken. Det føltes trygt rent språklig og etter hvert som jungeltelegrafen gikk om at kvaliteten på tjenestene var god, så økte andelen norske pasienter. Siden har Liv overtatt og holder kontakten med de norske pasientene, som altså er forholdsvis mange.

Solidents ansatte har bred og høy, faglig kompetanse. I tillegg har klinikken det mest avanserte utstyret som finnes i markedet og man benytter seg av moderne teknologiske løsninger. Solident disponerer blant annet såkalt panoramisk røntgenapparat og Cerec Cad/Cam, som lager skallfasetter i porselen, porselenskroner og porselensinnlegg på kort tid. Tidligere måtte pasientene vente i to uker på denne type behandling.

Hovedtannlegen i Benidorm heter Dr. Juan Daniel Usin. Han har solid erfaring.

Solident er godkjent for refusjon hos Helfo når det gjelder kjevekirurgi og tannregulering både for voksne og barn. Dette er til stor hjelp for mange pasienter som har behov for implantater.

De siste årene har Solident-tannlegene hatt mange pasienter fra Torrevieja-området. For at disse pasientene skulle få kortere reisevei og for å sikre seg enda flere skandinaviske pasienter, ble klinikken i Torrevieja åpnet 1. oktober i år. Klinikken ligger i Gallerian Escandinavia i Calle La Loma. Det er tannlege Maia de Laz Paz Usin som er hovedtannlege, mens Eva er tannlegesekretær. Eva er utdannet hjelpepleier og kommer fra Sverige, slik at den språklige utfordringen er ikke til stede for pasientene.

        Vi legger stor vekt på at kundene skal være fornøyde. Vi garanterer høy standard samt lave, spanske priser. Det tas ikke betalt for konsultasjoner, prisoverslag, smårøntgen, bedøvelser, utstyr eller kontroller, sier Dr. Juan Daniel Usin til SpaniaPosten.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter