Solgte bilde i New York

Publisert

Inger-Ann Johnsen ved Strandgalleriet i Guardamar kom nylig hjem fra kunstmessen Pool Art Fair i New York. Den norske malerinnen var invitert til ”The Big Apple” sammen med en gruppe spanske kunstnere. Anledningen var en minneutstilling for Rachel Corrie – ”Artistas del mundo en memoria de Rachel Corrie”. Corrie var en ung amerikansk pasifist og fredsaktivist som ble brutalt drept av israelske bulldosere på Gazastripen i 2003.

Inger-Ann Johnsen ved Strandgalleriet i Guardamar kom nylig hjem fra kunstmessen Pool Art Fair i New York. Den norske malerinnen var invitert til ”The Big Apple” sammen med en gruppe spanske kunstnere. Anledningen var en minneutstilling for Rachel Corrie – ”Artistas del mundo en memoria de Rachel Corrie”. Corrie var en ung amerikansk pasifist og fredsaktivist som ble brutalt drept av israelske bulldosere på Gazastripen i 2003. Kunstnere fra hele verden deltok på Pool Art Fair. Inger-Ann Johnsen stilte med to bilder i akryl, og solgte det ene.

– Dette er en kunstmesse der det vanker både samlere og gallerister som ser etter nye talenter, men jeg aner ikke hvem som har kjøpt bildet mitt, sier Johnsen, som i april skal profileres i det anerkjente spanske kunstmagasinet ”Aires de Cordobá”.  

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter