Slutt på «hundestrand» i Torrevieja

Publisert

Siden 2018 har man kunne tatt med seg hunden på stranden i Cala de Moro og Punta Margalla i Torrevieja. Dagens ordfører har nå fjernet denne muligheten med et pennestrøk.

I et dekret signert av ordfører Eduardo Dolón opphever rådhuset tillatelsen man ga i 2018 til at hunder kan få tilgang til disse to strendene. Med det er det bare et lite steinete område mellom Cala Ferris og Rocio del Mar hvor de firbeinte er tillatt.

Hunder er stort sett forbudt på alle strender i Spania. Dette av hensyn til hygiene og sikkerhet for andre dyr og personer.

Da man i 2018 ga tillatelse til hunder på disse strendene var det til store protester fra naboene. Skiltene som skulle vise hvor hunder er tillatt ble utsatt for hærverk, mange av dem ble kastet i sjøen av det som trolig var naboer som ikke ønsket seg hunder på “sin” strand.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter