Skjøt etter bil i Torrevieja

Publisert

Lokalpolitiet i Torrevieja skjøt etter en personbil som ikke stoppet ved en kontroll i Torrevieja. Politiet hadde satt opp en rutine-kontroll ved La Veleta like syd for sentrum av Torrevieja da en bil som de forsøkte å stoppe nektet å følge politiets innstrukser.

Lokalpolitiet hevder en av politifolkene var i ferd med å bli påkjørt av bilen. To politipatruljer blokkerte bilen lengre ned i veien i det den var på vei ut på riksvei N332. Herfra kjørte bilen tilbake mot den opprinnelige kontrollen og her valgte man å løse skudd mot dekkene på bilen.

Føreren av bilen, en middelaldrende kvinne, er nå siktet for å ha kjørt en stjålet bil, uten førerkort, uten forsikring og for et mulig uaktsomt drap på politimannen hun i følge politiet var nær ved å kjøre ned.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: