Skandinavisk høstmesse på Orihuela Costa

Publisert

Første gangen messen ble arrangert i 2016, var det rundt 5.000 besøkende. I 2016 nærmet man seg 10.000 og Monicha forteller til SpaniaPosten at målet for 2017 er å passere 10.000 besøkende i løpet av messe-dagene.

For de besøkende er messen en god mulighet for å møte et stort antall leverandører av de produtker og tjenester skandinaver etterspør i Spania ansikt til ansikt.I tillegg til utstillere som tilbyr alt fra boliger til, interør, møbler og mye mer blir det moteshow, opptredner og mini-konserter. Mange av utstillerne vil by på smaksprøver og småretter på stedet.

Årets messe avholdes på Orihuela Costa like syd for Torrevieja sentrum. Like ved restauranten «Arroceria Sarmiento» som ligger langs N332 mellom Punta Prima og Playa Flamenca. Messen er åpen 10-18.00, 27-29. oktober.

Det blir utstillere fra bransjer som: helse, bil, eiendom, hagedesign, gartneri, innrednin, vann-behandling, solskjerming og mye mye mer. Monicha sier det er rundt 100 plaser for utstillerne og det er nesten fullbooket.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter