Skal hjelpe vanskeligstilte familier

Publisert

Rådhuset i Torrevieja har innledet en kampanje for å hjelpe vanskeligstilte familier i området. Ordfører Pedro Hernández Mateo og flere byråder har hatt et møte med representanter for en rekke av Torreviejas supermarkeder. Planen er å etablere en permanent hjelpekampanje hvor supermarkedene skal bidra. Hjelpeorganisasjonen Caritas skal stå for distribusjonen.

Rådhuset i Torrevieja har innledet en kampanje for å hjelpe vanskeligstilte familier i området. Ordfører Pedro Hernández Mateo og flere byråder har hatt et møte med representanter for en rekke av Torreviejas supermarkeder. Planen er å etablere en permanent hjelpekampanje hvor supermarkedene skal bidra. Hjelpeorganisasjonen Caritas skal stå for distribusjonen. Rådhuset i Torrevieja har i den forbindelse vedtatt å øke den kommunale støtten til Caritas til 60.000 euro.
    
    

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter