Skal bygge subsidierte boliger i Torrevieja

Publisert

Torreviejas ordfører, Pedro Ángel Hernández Mateo,sier at rådhuset har satt i gang et prosjekt for å bygge subsidierte boliger i Torreviejaområdet. Prosjektet er en del av den strategiske planen – Plan Estratégico, som er utarbeidet av byrådsgruppen for miljø, urbanisering og bolig.

Torreviejas ordfører, Pedro Ángel Hernández Mateo,sier at rådhuset har satt i gang et prosjekt for å bygge subsidierte boliger i Torreviejaområdet. Prosjektet er en del av den strategiske planen – Plan Estratégico, som er utarbeidet av byrådsgruppen for miljø, urbanisering og bolig. Planen tar sikte på å analysere behovet for denne typen boliger og deretter skaffe til veie tomter for å bygge. Det er i første omgang snakk om å bygge 1.790 subsidierte boliger i Torrevieja i årene som kommer.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter