Skal bygge nytt helsesenter i Ciudad Quesada

Publisert

Valenciaregionens helseminister, Manuel Cervera, var tilstede da grunnsteinen ble lagt på det nye helsesenteret, Lo Marabú, som skal bygges i Ciudad Quesada. Det er for tiden to virksomme leger i Ciudad Quesada. Det er for lite til å tilfredsstille en stadig økende befolkningen i området.

Valenciaregionens helseminister, Manuel Cervera, var tilstede da grunnsteinen ble lagt på det nye helsesenteret, Lo Marabú, som skal bygges i Ciudad Quesada. Det er for tiden to virksomme leger i Ciudad Quesada. Det er for lite til å tilfredsstille en stadig økende befolkningen i området. I tillegg til Ciudad Quesada skal Lo Marabú betjene urbanisasjonene Pueblo Lucero, Doña Pepa, Pueblo Bravo, La Fiesta og Benimar.

Da det nye helsesenteret, som har en prislapp på tre millioner euro, står ferdig, vil urbanisasjonene, som domineres av utlendinger, få ytterligere fire leger, en barnelege og to sykepleiere. Det nye helsesenteret får tre avdelinger for generell medisin, en for barnemedisin, en akuttavdeling, samt venterom, garderobe og resepsjon.

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter