Salgsstart for kontroversielle høyblokker i Torrevieja

Publisert

Utbyggeren Baraka har åpnet salget for leilighetene i de to høyblokkene man skal bygge bak havnen i Torrevieja. Blokkene, som blir på 26 etasjer, vil bli svært synlige i området. Og vil ruve over bebyggelsen som til nå går opptil 7-8 etasjer her.

Grøntområdet, hvor prosjektet bygges er kalt “Los Jardines de Doña Sinforosa” forsvinner. Tvillingblokkene som føres opp her får navn etter hagen og utbygger gir dem navnet “Torres Sinforosa”. Utbygger har forsøkt å roe publikums kritikk ved å garantere at det blir laget en ny park som del av det nye anlegget.

Det blir 270 leiligheter i de to blokkene. 135 av disse skal drives som hotel. Prisene for toppleilighetene er på rundt 7.000 Euro pr m2.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter