Rydder opp etter uværet på Orihuela Costa

Publisert

Kommunens folk som normalt arbeider med vedlikehold og rengjøring har jobbet i snart en uke for strendene på Orihuela Costa tilbake som de var. Kommunen sier man har utført «et intenst og nødvendig arbeid siden den første dagen med pusterom etter stormen».

En av de største oppgavene har vært manuell rengjøring på stranden og i strandområdene. Kommunens egne maskiner og de som er leid inn siler og transportere sand, alger og andre elementer som befant seg i sanden.

Kystdepartementet arbeider på sin side med å erstatte all skadet infrastruktur, og i den forbindelse sier rådmann Manuel Mestre at de allerede er i gang med å ferdigstille en vurdering av skadene for å kunne sette i gang en anskaffelsesprosess for å kjøpe inn og erstatte alle skadene.

«Målet er å gjenopprette strendene våre i sin fulle bredde umiddelbart, ettersom høysesongen og de gode temperaturene gjør at mange innbyggere og turister nyter strendene våre nesten helt frem til oktober måned», avslutter han.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter