Røykfrie strender i Torrevieja

Publisert

Flere relaterte nyheter

Det første flagget for røykfrie strender vil bli heist på stranden i Cabo Cervera. Sigarettsneiper er en av de vanligste formene for søppel på strendene., Fjerning av dem vil ikke bare forbedre estetikken på strendene våre, men også beskytte livet i havet mot de skadelige effektene av dette avfallet sier en representant for rådhuset i Torrevieja.

Torrevieja vil for første gang ha flagget til Røykfrie strender, et initiativ fra Generaldirektoratet for folkehelse, der byrådet deltar gjennom sine avdelinger for strender og folkehelse.

Ordføreren i Torrevieja, Eduardo Dolon, har mottatt dette flagget fra lederen for folkehelsesenteret Orihuela Area, José Antonio García Navarro, med bistand fra rådmannen for folkehelse, Rosa Cañón, og rådmannen for strender og miljø, Antonio Vidal.

Eduardo Dolón informerte om at det første flagget for røykfrie strender vil bli heist på stranden i Cabo Cervera, og et annet vil også bli heist ved utendørsbassenget i Ciudad Deportiva, til tross for at det er forbudt å røyke i dette bassenget. I tillegg vil det bli satt opp informasjonsskilt ved inngangene til denne stranden, slik at de kan sees av alle badegjester. Byrådets intensjon er at dette pilotprosjektet skal utvides til andre strender i Torrevieja i nær fremtid.

Det er et initiativ som har som mål å øke bevisstheten slik at strendene blir rene, trygge og innbydende steder for alle. Det vil derfor ikke bli noen sanksjoner, men alle vil bli informert om at innføringen av dette flagget har som mål å tilby alle brukere av Torreviejas strender et røykfritt miljø der de kan nyte den friske, rene luften, leke i sanden, svømme i havet og delta i utendørsaktiviteter uten å bekymre seg for tobakksrøyk.

I tillegg er dette initiativet et viktig budskap til barn og unge om at vi er opptatt av deres velvære og av å fremme sunne vaner. Vi bidrar også til den globale kampen mot forurensning.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...