Rockefestival i Torrevieja

Publisert

For andre år på rad arrangerer Monroe’s Rock Cafe i Torrevieja Rockfest. Maratonfestivalen går av stabelen lørdag den 14. juni i Eras de la Sal. Primus motor for festivalen er Neil Wyatt.

-Seks band vil gå på scenen i løpet av festivalkvelden, og vi har forsøkt å gjøre dette til et familiearrangement. Det vil si, vi har forsøkt å sette sammen et program med musikk for alle aldre. De første gruppene vil spille ”lettere” musikk, og så vil vi gradvis skru opp intensiteten litt etter litt. Vi har valgt punkbandet Sensa Yuma til å avslutte kveldens konsertrekke.

På scenen denne kvelden vil publikum kunne oppleve Heroes de Leyenda, Sensa Yuma, Ebony Code, Black Thunder, The Cages og Kolted.

 –Jeg tror folk vil like bandene vi har valgt ut til årets festival. De som møter opp vil få åtte timer med nonstop musikk. Blant høydepunktene under årets festival er Black Thunder, som er et AC/DC-tribute band, og Heroes de Leyenda, som er en hyllest til det legendariske spanske rock & roll bandet Heroes del Silencio.

Forhåndssalget av inngangsbillettene foregår hos Monroe’s, billettluken ved teateret og Blackbugs/Trastornados Tattoo. Forhåndskjøpte billetter koster åtte euro, mens det koster 12 euro i døra. Dørene åpner kl. 17:00 og siste band går på scenen kl. 01:00.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter