Politi drev utpressing av restauranter i Torrevieja

Publisert

Totalt fire politimenn fra Torreviejas Policia Local er siktet i saken. De fire ble pågrepet tilbake i 2017. Saken kommer nå opp for den regionale domstolen i Alicante hvor de vil bli dømt av en folkejury.

Utpressing av restauranter

De fire politimennene skal ha samarbeidet om å systematisk utpresse eiere av restauranter i Torrevieja. Først ville enkelte av dem besøke restauranter hvor de ila administrative sanksjoner, store bøter, for bedriftens angivelige brudd på regelverk.

Andre “sivile” som hadde venner i politiet ville så besøke bedriften for å si at de kunne “megle” i saken. Noen dager etterpå ville andre politifolk komme innom bedriften med et tilbud om å få bøtene fjernet mot en betaling som kunne variere fra 1000 til 40.000 Euro.

I påtalen står det at politimennene hadde organisert utpressingen svært systematisk med hver av dem spilte en forskjellig rolle.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter