Reparerer promenaden ved La Mata

Publisert

Torrevieja kommune er omsider i gang med å reparere promenaden ved badestranden La Mata. Treplanker skiftes ut for å unngå flere fallulykker og for å bedre fremkommeligheten for brukere med nedsatt bevegelighet, opplyser kommunen.    ——————————————————————————————————————————————

Utbedringene av promenaden ved La Mata startet torsdag 25. mai. Torrevieja kommune har satt seg som mål å skifte ut samtlige løse planker. I første omgang er det imidlertid strekningen som ligger på høyde med gaten Virgen del Carmen og Avenida de los Españoles som prioriteres.

Innbyggere i Torrevieja har lenge klagd på at gangveien har vært i dårlig stand. Det er også rapportert om en rekke fallulykker som følge av gamle og løse planker.

Les også: «Snubleoffer» får erstatning 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter