Ras av byggetillatelser i Orihuela

Publisert

Orihuela kommune har godkjent 574 byggetillatelser på seks uker. Bland dem flere prosjekter som har stått stille i koimmunens byråkrati siden 2009. Problemene rundt mangelen på flyt i kommunens byråkrati har lenge vært et kjent problem for byggebransjen og boligmarkedet. Dagens ledelse skylder på den foregående ordføreren, Emilio Bascuñana. Kommunen har vært plaget av å ha regionens lengste saksbehandlings-tid.

Orihuela kommune har også hatt sine kjente problemer knyttet til korrupsjon med flere rettsaker mot ordførere som en av konsekvensene.

Selv om prosjektene hadde fått grønt lys på lavere nivå i byråkratiet ble de liggende uten godkjenning “av administrative” årsaker. Kommunens byggeavdeling har nå blitt reorganisert under ny ledelse.

Konstruksjon og salg av ferieboliger er den største næringen i Orihuela kommune så rådhuset er fornøyde med at man endelig har fått løst opp i problemene og godkjent en stor mengde nye prosjekter. De vil generere arbeidsplasser og bidra til den lokale økonomien.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter