Ran med vold på Orihuela Costa

Publisert

Guardia Civil har arrestert flere personer som skal ha stått bak flere voldelige innbrudd på Orihuela Costa. De anklagede skal blant annet ha stukket ett av sine ransofre med kniv i løpet av ett ran.

Det er Guardia Civil i Pilar de la Horadada som har pågrepet to menn og en kvinne de mistenker for å ha stått bak flere innbrudd med vold. De tre, som er av spansk nasjonalitet, er på henholdsvis 34, 37 og 37 år gamle.

Kvinnen sitter fortsatt i fengsel mens de to mennene er siktet men løslatt i påvente av rettsaken. Offeret som ble stikket i ribbeina skal ha blitt kjent med kvinnen via «sosiale medier» og hun skal ta tatt med seg de to mennene da hun møtte offeret. De skal ha truet mannen og ranet ham for penger og en mobiltelefon.

Det har blitt utført flere andre ran og innbrudd med vold på Orihuela Costa det forblir ukjent om de tre som ble pågrepet eventuelt står bak flere av disse.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter