Rådhuset sender ut «terror-info»

Publisert

Rådhuset i Torrevieja har trykket opp tusener «info-foldere» som viser innbyggerne hvordan man skal handle om terrorister angriper i byen. 

Torrevieja har i praktisk kopiert et intiativ man gjorde i Paris etter angrepene der. Tegneserie-aktige illustrasjoner viser hvordan man skal løpe bort og gjemme seg. En annen av tegningene viser hvordan man skal varsle politiet og deretter holde armene opp med hendene åpne.

Det nesten komiske tiltaket er et initiativ i regi av en av byens byråder, alt godkjent av Torreviejas ordfører Jose Manuel Dolon (Los Verdes).

Det er liten grunn til å tro at terrorister skulle velge relativt ukjente Torrevieja som mål. Man har tidligere valgt verdens-metropoler som Paris, London, Madrid og Barcelona da disse gir mest medie eksponering.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter