Quirónsalud Torrevieja Trafikkenhet: Rask, effektiv og gratis omsorg 365 dager i året

Publisert

For å få tilgang til denne 24-timers tjenesten er det ikke nødvendig å ha helseforsikring, da enheten gir gratis assistanse til alle personer som har vært utsatt for en trafikkulykke

Sommeren er her, og med denne etterlengtede tiden på året kommer også de etterlengtede feriene og, selvfølgelig, bilturer. Å reise på tur kan imidlertid bli et mareritt hvis du er involvert i en trafikkulykke.

Hyppigste skader i en trafikkulykke

Dr. Carlos Israel Puell, en spesialist i rehabiliteringstjenesten i Quirónsalud Alicante og Torrevieja indikerer at cervikal forstuing er den hyppigste skaden i trafikkulykker, etterfulgt av dorsalgi og lumbalgi. De hyppigste symptomene er “nakkesmerter, hodepine, begrenset cervical mobilitet, øresus og en følelse av svimmelhet”. Alt dette, hvis kjøretøyet som er involvert i ulykken er en bil.

På den annen side, når kjøretøyet er en motorsykkel, er skadene som oppstår svært forskjellige, fordi det ikke er noen beskyttelsesramme og typen skader som produseres vil avhenge av måten den faller på.

De vanligste rehabiliteringsbehandlingene etter en ulykke

Etter en trafikkulykke er det viktigste å komme seg fullt og ordentlig etter skader for å unngå følgetilstander. Hovedbehandlingene i dette tilfellet kombinerer farmakologisk behandling med rehabiliteringsterapi.

Rask, spesialisert og gratis omsorg: Quirónsalud Trafikkenhet

Bare tidlig, profesjonell og personlig pleie hjelper trafikkulykkesofferet til å komme seg raskt og fullt ut.

Tidlig utredning og behandling er avgjørende for å minimere de fysiske konsekvensene. Videre er det fra et medisinsk synspunkt vesentlig at alle personer som er involvert i en trafikkulykke får en akutt medisinsk vurdering, uavhengig av alvorlighetsgraden på de påførte skadene.

Trafikkenhetene ved Quirónsalud Torrevieja og Alicante gir omsorg til pasienter som har vært utsatt for en trafikkulykke 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Den består av et tverrfaglig team bestående av spesialister innen traumatologi, nevrologi, rehabilitering og fysioterapi, og har alle nødvendige ressurser for å tilby den beste servicen.

Helsehjelpen din inkluderer første akuttbesøk, sykehusinnleggelse, diagnostiske tester, konsultasjoner med ulike spesialister, rehabiliteringslege og rehabiliteringsbehandling, intensivavdeling og om nødvendig akuttkirurgi.

Hvordan få hjelp av denne enheten i tilfelle en ulykke?

For å bli deltatt av denne enheten, er alt du trenger å gjøre å gå direkte til nødtjenesten til Quirónsalud Alicante eller Torrevieja, hvor det administrative teamet vil ta seg av alle ordningene med kjøretøyets forsikringsselskap og gi deg full medisinsk hjelp. Du kan også ringe (+34) 966 92 63 63.

Quirónsalud Torrevieja sykehus legevakt: 365 dager i året, 24 timer i døgnet

Quirónsalud Torrevieja Emergency Department er bemannet av høyt kvalifiserte fagfolk med kapasitet til å ivareta generelle nødsituasjoner og pediatriske nødsituasjoner med maksimal effektivitet og effektivitet.

Hvordan fungerer legevakten?

Akuttmottaket har et prioriteringssystem (triagering), der pasienter blir sett i henhold til alvorlighetsgraden eller det haster med sin patologi, etter et datastyrt og strukturert prioriteringssystem (triagering), etter konsultasjonsgrunn og pasientens tilstand.

Akuttilfeller innen spesialiteter som: Øyelege, Øre-, Øre-, Hudpleie (…), behandles av fastlege og henvises til spesialist dersom det anses nødvendig i sykehusets konsultasjonstid.

Dersom det er behov for leger fra andre spesialiteter, vil de bli varslet dersom deres umiddelbare vurdering anses nødvendig.

Pediatriske nødsituasjoner: nær, varm og personlig pleie

Barnelegevakten på dagtid yter akutthjelp for barns forhold (fra fødsel til ungdomsår). Den har fasiliteter tilpasset de minste barnas smak og behov. Dette gir mulighet for en mer personlig og nøye oppmerksomhet for foreldre og barn.

Avansert behandling

Quirónsalud Torrevieja tilbyr de mest avanserte behandlingene og teknikkene. Disse inkluderer: akuttlaboratorium, ultralyd, CT eller skanner og MR og andre komplementære diagnostiske tester.

Quirónsalud Torrevieja har også egen ambulansetjeneste.

Quirónsalud Torrevieja nødtelefonnummer: (+34) 966 925 779


Om Quirónsalud Torrevieja

– Internasjonalt medisinsk team.

– Gratis oversettelsesutstyr.

– Vi samarbeider med ledende nasjonale og internasjonale helseforsikringsselskaper.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter