Quirónsalud Torreviejas Onkologi-platform feirer “20 år tilpasset livet”

Publisert

Pressemelding

 • Grunnlagt i 2000, feirer det 20-årsjubileum med en innovativ helsemodell rettet mot kreftpasienter.
 • Senteret vil utvikle ulike initiativ og aktiviteter gjennom året for å minnes to tiår med erfaring.
 • Plattformspesialister vil holde forskjellige møter med personligheter fra Alicante, inkludert Eduardo Dolón, borgermester i Torrevieja og president for Costa Blanca Tourist Board, Amparo Navarro, rektor for UA, Marcela Fernández, president for AEPA, Eva Toledo, president for Circle of Styremedlemmer i Alicante og Ángeles Serna, president i TM Grupo Inmobiliario

Torrevieja, 3. februar 2022. Onkologiplattformen Quirónsalud Torrevieja feirer 20 år siden den ble grunnlagt og starter med sendingen på sosiale nettverk av en serie på 8 møter mellom medlemmer av onkologiteamet og folk fra det sosiale, forretningsmessige og institusjonelle livet i provinsen av Alicante som:

 • Eduardo Dolón, ordfører i torrevieja og president for turistrådet i costa blanca,
 • Marcela Fernández, president for sammenslutningen av forretningskvinner, fagfolk og ledere i provinsen Alicante (AEPA)
 • Eva Toledo, President i Sirkel- direktører i Alicante,
 • Ángeles Serna, president i TM Grupo Inmobiliario,
 • Doktor José Manuel Ramia, Leder for avdelingen for generell kirurgi og fordøyelsessystem ved det generelle universitetssykehuset i Alicante og den første spanjolen som hadde presidentskapet for vitenskaps- og forskningskomiteen til det euro-afrikanske samfunnet for hepatobiliopankreatisk kirurgi.
 • Victoria Meneses, president i Foreningen for Pårørende og Kreftpasienter (AFECANCER)
 • Amparo Navarro, rektor ved universitetet i Alicante,
 • Hermann Swcharz, president for legeforeningen i Alicante.

Dette initiativet starter i dag, 4. februar, verdens kreftdag, og vil pågå hele året 2022. Quironsalud Torrevieja sykehus planlegger å feire sitt 20-årsjubileum ved å lansere en kommunikasjonskampanje under slagordet “20 år med å tilpasse seg livet“, alltid i forkant av behandlinger og teknikker, som fremhever evnen til onkologiteamet ved Quirónsalud Torrevieja til å tilpasse seg, og tar hensyn til behovene til både kreftpasienter og deres familier. En banebrytende modell når det gjelder omsorg, teknologi og organisering, nettopp på grunn av sin evne til å kombinere teknologisk strenghet og innovasjon med en menneskelig tilnærming til medisinsk aktivitet.

Senteret planlegger også å utvikle en serie tematiske helsepodcaster som lar spesialistene analysere og reflektere over møtepunktene mellom onkologi, teknologi og emosjonell omsorg. På samme måte er det planer om å sette opp en utstilling som viser de menneskelige båndene som er etablert i sammenheng med onkologisk behandling, blant mange andre tiltak.

Referanser i behandling av kreftpasienter.

Siden stiftelsen i 2000 har Quironsalud Torrevieja Hospital Oncology Platform utmerket seg ved å foreslå en innovativ tilnærming i omsorgsmodellen for kreftpasienter. Ved å alltid sette det i sentrum, har det vært i stand til å utvikle en banebrytende måte å jobbe på der omsorgsintegrasjon er prioritert, rettet mot pasientens behov og utmerket teknologisk utstyr.

Et paradigmeskifte innen omsorg for kreftpasienter hvis fordeler og spesielle egenskaper har gjort plattformen til et banebrytende prosjekt med internasjonal referanse.

Plattformen har et tverrfaglig team med nasjonal og internasjonal anerkjennelse, både innen helsevesenet og innen innovasjon og forskning, integrert i en fleksibel, åpen og horisontal struktur, som gjør at pasienten kan ivaretas mer effektivt og på kortere tid. tid til å tilby deg bedre livskvalitet.

Quirónsalud Torrevieja Oncology Platform er i forkant av privat helsevesen, og tilbyr den mest avanserte teknologien til sine pasienter, slik som intraoperativ strålebehandling og Varian TrueBeam 2.7 Linear Accelerator. I tillegg tilbyr sykehussenteret de mest avanserte teknikkene for kirurgisk tilnærming til svulster som HIPEC, radiofrekvensablasjon av svulster, perfusjon av lemmer med TNF og Melphalan, og elektrokjemoterapi for tilnærming til hudsvulster. Når det gjelder tjenestene, har plattformen genetisk rådgivning, farmakoterapi, nukleærmedisin, immunologi, nukleær genetikk og psyko-onkologi.

Quirónsalud en la Comunidad Valenciana y la Región de Murcia

Quirónsalud har 9 sentre i Valencia og Murcia-regionen, og danner en ledende gruppe i forkant av privat medisin hvor mennesker er episenteret.

Quirónsalud er i forkant av privat helsevesen i Valencia og Murcia når det gjelder teknologisk utstyr, så vel som når det gjelder komfort og tjenester for både pasienter og fagfolk som jobber ved sentre.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter