Quirónsalud Torrevieja lanserer en banebrytende tilpasset helsetjeneste for internasjonale pasienter 

Publisert

Quirónsalud Sykehus har denne uken presentert en ny banebrytende persontilpasset helsetjeneste for internasjonale pasienter. Denne nye tjenesten, en pioner i Valencia-regionen, har som mål å tilby personlig, prioritert behandling og helseråd. For å forbedre livskvaliteten til internasjonale pasienter som bor i Vega Baja-regionen. Tjenesten ble presentert på fredag av ordføreren i Torrevieja, Eduardo Dolón.  

Den nye tjenesten, kalt Health Premium Card, tilbyr en personlig helserådgiver, prioritert tilgang til medisinske avtaler, en skreddersydd plan for å oppnå personlige helsemål, inkludert en sjekk for å fastslå pasientens starttilstand, samt en eksklusiv SalaPremium Lounge  i sykehuset for alle helserelaterte saker.

I tillegg har tjenesten et team med gratis tolker og oversettere på engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, flamsk, norsk, svensk, russisk og andre språk, opplært i medisinsk terminologi og kulturelle tilnærminger til internasjonale pasienter.

Blant fordelene som brukere av Health Premium Card vil kunne nyte er følgende:

  • Første legesjekk 
  • Tre fritt valg konsultasjoner med spesialister. 
  • Seks ambulanseoverføringer. 
  • Fjorten hjemmesykepleie 
  • Gratis tannrengjøring. 
  • Tester for påvisning av store sykdommer. 
  • 10 % rabatt på private behandlinger. 

Arrangementet ble også deltatt av representanter for ulike utenlandske foreninger og institusjoner, inkludert HELP Vega Baja, den belgiske golfklubben, Wanderfreunde Gemässigtes Wandern, den nederlandske foreningen, den norske kirke, den sveitsiske klubben, det svenske konsulatet i Alicante og Nordic Club blant andre.

Quirónsalud Torrevieja, internasjonalt referansesykehus på Costa Blanca 

Hospital Quirónsalud Torrevieja er et internasjonalt ekspertsykehus, med et team av høyt kvalifiserte fagfolk og banebrytende teknologi. Det tilbyr et mangfold av medisinske spesialiteter, noe som gjør det til et prestisjefylt tverrfaglig senter innen onkologi så vel som i andre medisinske og kirurgiske spesialiteter. Det er det private sykehuset med den mest banebrytende teknologien i Valencia. I løpet av mer enn tjue års erfaring jobber mer enn 400 mennesker hver dag for å ivareta pasientene. På grunn av sin beliggenhet i byen Torrevieja, er det et referansepunkt for helseturisme og for utenlandske statsborgere som leter etter et nytt hjem på Costa Blanca.  

Internasjonal opptak 

Sykehuset har en egen avdeling for internasjonale innleggelser, hvis eneste oppgave er behandling av autorisasjoner hos nasjonale og internasjonale forsikringsselskaper. Alle autorisasjonsprosedyrer med nasjonale og internasjonale forsikringsselskaper utføres direkte og umiddelbart på daglig basis. Pasienten selv trenger ikke å bekymre seg for disse formalitetene; denne avdelingen er eneansvarlig for dem.

Internasjonal sykehusinnleggelse 

Sykehuset har en internasjonal døgnavdeling designet for å sikre maksimal komfort, bekvemmelighet og velvære for den internasjonale pasienten. Pasienten føler seg hjemme under hele oppholdet og oppfatter ingen kulturelle forskjeller som kan oppstå med deres særegenheter. Alle rommene er individuelle og romslige for å sikre komforten til pasienten og medfølgende person. Personalet er flerspråklig og ivaretar den internasjonale pasienten så flytende som mulig. 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter