Quirónsalud Torrevieja, det beste sykehuset for internasjonale pasienter

Publisert

Quirónsalud Torrevieja og dets Health Premium Card tilbyr en personlig helserådgiver, personlige kontroller, hjemmehjelp og mange flere fordeler

Quirónsalud Torrevieja sykehus er et internasjonalt helsesenter av høy kvalitet i Alicante-provinsen. Teamet av fagfolk er høyt kvalifisert og har et bredt utvalg av medisinske spesialiteter (mer enn 50). Dette gjør det til et tverrfaglig referansesykehus med stor prestisje, perfekt for internasjonale helsetjenester.

I løpet av sine mer enn 20 års erfaring har de klart å posisjonere seg som det private sykehuset med den mest banebrytende teknologien i hele Valencia-regionen. Beliggenheten i byen Torrevieja gjør det til en pioner innen helseturisme og det foretrukne helsesenteret for de som ønsker å finne sitt nye hjem på Costa Blanca. Sykehuset har mer enn 100 fagfolk med nasjonal og internasjonal prestisje.

Hvorfor er du en referanse innen helse blant internasjonale pasienter?Internasjonalt Opptak

Helsesenteret har en egen avdeling for internasjonale inntak. Denne avdelingen gjennomfører alle nødvendige prosedyrer for autorisasjon med de internasjonale forsikringsselskapene, som den har avtaler med, på en klar, direkte og rask måte. På denne måten har ikke pasienten noe å bekymre seg for, ettersom denne avdelingen tar seg av alle formalitetene og fremskynder prosessen.

Prosessen starter når pasienten kommer til undersøkelse eller konsultasjon. International Admissions kontakter forsikringsselskapet for å behandle godkjenningen. Hvis sykehusinnleggelse eller operasjon er nødvendig, vil denne avdelingen rapportere daglig til forsikringsselskapet og den medisinske avdelingen om pasientens fremgang.

I tillegg, som en nyhet, har Quirónsalud-gruppen utviklet en ny tjeneste, G24, som består av internasjonal pasientbehandling via telefon, gratis, 24 timer i døgnet.

Oversetterbistand

Quirónsalud Torrevieja sykehus har sitt eget team av oversettere og tolker. De snakker blant annet: engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, flamsk, norsk, svensk og russisk.

De er ansvarlige for å garantere velvære som følger med perfekt kommunikasjon mellom pasienten og helsepersonellet, og tilbyr denne tjenesten gratis hver dag hele året.

Flerspråklig medisinsk team

60 % av pasientene ved Quirónsalud Torrevieja er internasjonale. Derfor snakker sykehuspersonalet minst spansk og engelsk. I tillegg behersker mange ansatte også språk som tysk, italiensk og russisk.

Spesialistene er spanjoler med stor prestisje, men det finnes også høyt kvalifiserte internasjonale eksperter.

Internasjonal døgninstitusjon

Denne etasjen ble opprettet for å oppfylle et spesifikt oppdrag for å garantere maksimal komfort, velvære og bekvemmelighet for den innkommende pasienten. På denne måten er rutinemessige sykehusprosedyrer som lunsj eller middag tilpasset pasientens vaner, og serveres i henhold til en europeisk tidsplan.

Ny tjeneste: Health Premium Card

Som en nyhet har en ny tjeneste blitt lansert på Torrevieja sykehus. Health Premium Cardtilbyr deg en personlig helserådgiver.

Det tilbyr deg også en personlig plan for å nå dine helsemål, som inkluderer en sjekk for å finne ut pasientens opprinnelige tilstand, samt en Premium Lounge inne på sykehuset der du kan utføre alle helseprosedyrer og enkel tilgang til medisinske avtaler.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter