Quirónsalud tilbyr gratis mammografi for tidlig diagnose av brystkreft

Publisert

I forbindelse med verdensdagen for brystkrevt 19.oktober tilbyr Sykehuset Quirónsalud i Torrevieja gratis mammografi-undersøkelse. Tidlig diagnose av denne sykdommen gjennom mammografi reduserer dødeligheten med 15% til 20%.

For kvinner som er interesserte i å ta testen på Sykehuset Quirónsalud i Torrevieja vil analyseperioden være fra 22 til 26 oktober. De som er interesserte kan be om informasjon på telefon 966 90 95 06 fra kl 10 til kl 14, gjennom e-post prevencion.trv@quironsalud.es eller på websiden https://www.quironsalud.es/torrevieja/es for å bli gitt tidspunktet for avtale før de har fullført tildelt dagsorden av tjenesten og med resept.

I tillegg deltar sykehussenteret Quirónsalud Torrevieja i organisasjonen av et informasjonsbord i anledning av Verdensdagen mot Brystkreft. Der vil bli gi råd om hvordan man kan forebygge denne sykdommen og betydningen av tidlig diagnose. På møtet vil delta medlemmer av Foreningen av Kreftsykdommer i Torrevieja (AFECÁNCER).

[Pressemelding fra Quirónsalud]

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter