Quirónsalud mottar gullseglet, verdens mest krevende kvalitetsakkreditering innen helsevesenet

Publisert

Sykehuset Quirónsalud Torreviejahar blitt akkreditert med gullseglet til Joint Commission International, den høyeste utmerkelsen tildelt av dette organet, etter en omfattende revisjon der mer enn 1200 kvalitetsstandarder ble analysert, som sykehuset følger strengt. .

Denne akkrediteringen fra Joint Commission International er den mest krevende verden over for helsefeltet og analyserer at all sykehuspleie og prosesser er fokusert på sikkerhet og kvalitet, og på en prosess med kontinuerlig forbedring.

Kontinuerlig forbedring av kvalitet og sikkerhet i omsorgen ved Quirónsalud Torrevieja

Å oppnå akkreditering betyr offisiell anerkjennelse av den store innsatsen for å forbedre sikkerheten og kvaliteten på omsorgen, sikre et trygt pasientomsorgsmiljø og pågående arbeid for å redusere risiko.

Sykehuset Quirónsalud Torrevieja har utført flere handlinger for å fremme en sikkerhetskultur i hele organisasjonen, og jobber for å forbedre de seks internasjonale sikkerhetsmålene anerkjent av Verdens helseorganisasjon (WHO): utvetydig pasientidentifikasjon, effektiv kommunikasjon mellom fagfolk, forbedret sikkerhet ved bruk av høyrisikomedisiner, sikker operasjon, redusert risiko for infeksjoner og redusert risiko for fall.

Revisjonsteamet har fremhevet som et differensierende element ved sykehuset Quirónsalud Torrevieja det gode teamarbeidet til sykehuset, fortreffelighet i sikkerhetskulturen og engasjementet og entusiasmen med den kontinuerlige forbedringen av sykehuset.

Organisasjonene som er akkreditert med dette prestisjetunge seglet (som må fornyes hvert tredje år) svarer på et internasjonalt krav om evaluering i helsesektoren gjennom kvalitetsnivåer basert på vurderingsbare standarder som er sammenlignbare med andre land, med mål om å stimulere til stadige forbedringer.

Quirónsalud Group har også denne akkrediteringen ved Centro Médico Teknon, Dexeus universitetssykehus, Sykehus Quirónsalud Barcelona, Quirónsalud Madrid universitetssykehus, Sykehus Quirónsalud Córdoba, Ricardo Palma klinikk i Lima (Peru) og Imbanaco klinikk i Cali (Colombia).

I tillegg ble Quirónsalud i fjor den første private sykehusgruppen i verden som oppnådde Joint Commission International Enterprise-akkreditering, samt den første helseinstitusjonen i Europa som gjorde det. Å ha denne anerkjennelsen er en ekstra garanti for pasienter som søker den beste helsetjenesten for å behandle helseproblemene sine.

Hva er Joint Commission International?

Joint Commission International er en ideell organisasjon som har jobbet siden 1990-tallet i mer enn 100 land for å forbedre pasientsikkerheten og kvaliteten på behandlingen ved å tilby helsetjenester akkreditering internasjonalt. Organisasjonen reviderer sykehus, helsesystemer og etater, departementer og institusjoner, og fremmer strenge standarder for omsorg. JCI er verdens mest prestisjefylte helseakkreditering på grunn av sine høye standarder, pasientsikkerhet og strenge og omfattende evaluering av alle behandlingsprosesser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter