Pyromanen i Guardamar endelig tatt

Publisert

Politiet har arrestert det som trolig er gjerningsmannen bak skogbrannene i furuskogen i Guardamar del Segura syd på Costa Blanca. I følge opplysningene i saken handler det om en hjemløs person med psykiske problemer som hadde tilhold i området der brannene oppstod. De siste to ukene skal han ha startet hele åtte skogbranner.

Den antatte gjerningsmannen i Guardamar del Segura ble arrestert allerede fredag 6. oktober. I mangel på lovlig grunnlag for å holde ham lenger, måtte han imidlertid slippes fri etter 72 timer i varetekt. Tirsdag 10. oktober skal han ha slått til igjen og startet nok en brann i pinjeskogen i Guardamar like ved utløpet av elven Segura. Brannen, den åttende på femten dager, ble slukket før den rakk å gjøre nevneverdig skade og mannen ble arrestert på nytt.

Politiet har nå bedt om at det tas nødvendige skritt for å unngå at situasjonen gjentar seg. Kommunen i Guardamar håper den siste arrestasjonen betyr slutten på skogbrannene.

Les også:

Pyroman fremdeles på frifot

Pyroman knyttes til flere skogbranner

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter