Pyromanen i Guardamar endelig tatt

Publisert

Politiet har arrestert det som trolig er gjerningsmannen bak skogbrannene i furuskogen i Guardamar del Segura syd på Costa Blanca. I følge opplysningene i saken handler det om en hjemløs person med psykiske problemer som hadde tilhold i området der brannene oppstod. De siste to ukene skal han ha startet hele åtte skogbranner.

Den antatte gjerningsmannen i Guardamar del Segura ble arrestert allerede fredag 6. oktober. I mangel på lovlig grunnlag for å holde ham lenger, måtte han imidlertid slippes fri etter 72 timer i varetekt. Tirsdag 10. oktober skal han ha slått til igjen og startet nok en brann i pinjeskogen i Guardamar like ved utløpet av elven Segura. Brannen, den åttende på femten dager, ble slukket før den rakk å gjøre nevneverdig skade og mannen ble arrestert på nytt.

Politiet har nå bedt om at det tas nødvendige skritt for å unngå at situasjonen gjentar seg. Kommunen i Guardamar håper den siste arrestasjonen betyr slutten på skogbrannene.

Les også:

Pyroman fremdeles på frifot

Pyroman knyttes til flere skogbranner

 

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter