Pyroman i Torrevieja

Publisert

Politiet leter etter en pyroman som i løpet av 48 timer har tent på seks biler. Brannene ble startet i Avenida Juan de Austria i urbanisasjonen Mar Azul like syd for sentrum av Torrevieja. Også andre steder rundt La Mata har biler blitt påtent.

Politiet er på jakt etter én eller flere personer som setter fyr på parkerte biler i Torrevieja. På under en uke er hele 11 kjøretøyer blitt brent. Tirsdag 22. august fikk en svensk familie bilen ødelagt. På samme sted ble leiebilen til russiske turister påtent. Sistnevnte brann ble også en trussel for naturen i området i det bilene stod parkert rett ved parken Molino del Agua og sanddynene ved La Mata.

Politiet i Torrevieja skal foreløpig ha vært sparsomme med opplysninger om mulige gjerningsmenn og måten de har gått frem på. Lokalavisen Información har imidlertid etablert at bilene tennes på ved at ruter knuses og brennende materiale kastes inn. Det er Guardia Civil som leder etterforskningen. Tre av de seks påtenkte bilene er helt utbrent. Brannene ble tenkt på midt å natten 20-21. august. Det er meldt at man har funnet «brikker» som brukes til å tenne på peisen inne i bilene sammen med kluter som har vært dynket i en brennbar veske.

Bilene som ble brent tirsdag 22. august skal ha stått parkert langs veien Canela ved urbanisasjonen Parquemar og Molino Blanco, rett ved furuskogen i den kommunale parken Molino del Agua og sanddynene ved La Mata. Et tre skal ha tatt fyr, men brannen ble slukket av brannvesenet i Torrevieja før den rakk å spre seg.

Også containere har blitt påtent.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter