Pyroman fremdeles på frifot

Publisert

Brannmannskaper fra tre kommuner syd på Costa Blanca måtte torsdag 5. oktober rykke ut og slukke nok en skogbrann i Guardamar del Segura, den sjette på to uker. Politiet mistenker at alle brannene er påtent, trolig av en og samme pyroman.

Alle de seks skogbrannene i Guardamar del Segura har skjedd i den fredede pinjeskogen langs kysten. De fleste brannene har gjort liten skade, takket være hurtig varsling og rask handling fra brannmannskaper fra flere kommuner i distriktet. Verst så langt er skogbrannen mandag 25. september da et større område av furuskogen ble brent. Politiet har siden det jobbet etter teorien om at brannene er påtent, trolig av en og samme pyroman.

Brannen torsdag 5. oktober skal ha blitt slukket ved hjelp av brannmannskaper fra Orihuela, Almoradí og Torrevieja kommune. Brannfly skal ha blitt mobilisert, men ble ikke tatt i bruk i det brannmannskaper på bakken tidlig fikk kontroll over flammene. Regionale brannmannskaper i Guardamar del Segura og i Jijona (Campo de Alicante) skal ha bistått i slukkingen.

Les også: Pyroman knyttes til flere skogbranner

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter