PSOE klager over skittent industriområdet

Publisert

Byråd for PSOE i Torrevieja, Antonio Torres, har levert inn en formell klage på tilstanden til flere av lagerbyggene på industriområdet Casa Grande på nordsiden av Torrevieja. Ifølge Torres er flere av lagerbygningene fulle av kakerlakker, gammelt skit og avfall, noe han mener er svært upassende for en moderne by som Torrevieja.

Byråd for PSOE i Torrevieja, Antonio Torres, har levert inn en formell klage på tilstanden til flere av lagerbyggene på industriområdet Casa Grande på nordsiden av Torrevieja. Ifølge Torres er flere av lagerbygningene fulle av kakerlakker, gammelt skit og avfall, noe han mener er svært upassende for en moderne by som Torrevieja. PSOE byråden sier at han ikke forstår at industriområdet, som i praksis ligger i sentrum av byen, skal forfalle så mye uten at noen tar affære, og henviser til etablerte retningslinjer for drift av industriområder.  

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter